9 Mart 2016 Çarşamba

Malaga


 malzemeler
sade yada kakaolu  pandispanya
8- 10 adet küçük muz
1paket vanilyalı  pasta kreması
200gr, krema
200gr.bitter çikolata

pandispanyayı yada keki muzların boyunda 8-10 adet  dikdörtgen kesin  kremayı çırpın keklerin üzerine sürün üstüne muzları koyun kenarlarını krema ile düzeltin 200 gr.kremayı ısıtın içine bitter çikolatayı koyup eritin hazırladığınız ganajla pastaların üstünü kaplayın.Afiyet olsun


7 yorum:

  1. çok severim, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Çok pratik ve lezzetli olmuş. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Nefis görünüyor ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler, sevgiler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  4. Nefis.ismini ilk defa duyuyorum ilginç bir adı var. Teşekkürler güzel bir tarif

    YanıtlaSil
  5. Ekler sandım önce çok severim ekler pastayı ama bunun içinde kocaman muz varmış cok daha güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Nefis görünüyor...Hemen aldım tarifi.
    Mutlaka deneyeceğim.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil